måndag 22 februari 2010

Opps.... SVT har dabbat sig!

Haha, ja nu får SVT sitta på skampålen i en vecka, då enminutsklipp av två utav låtarna till den sista delfinalen i Malmö läckte ut redan igår! Det handlade om Sibels och Jöbacks låtar, som redan fanns att lyssna på i söndags, något som fått SVT att ta beslutet att lägga ut enminutsklippen av alla tävlande bidrag på Lördag! Redan nu kan man alltså höra dessa på hemsidan, om än att jag kanske själv inte känner något våldsamt behov av att lyssna sönder låtarna redan nu... Dessutom verkar vi redan ha hört och sett de bästa låtarna i årets melodifestival: Ingen av låtarna i Malmö känns speciellt farliga...

Som den rättvisemärkta person jag är känner jag faktiskt också att dessa bidrag nu får en väldig fördel gentemot de andra bidragen! Detta ser jag som relativt allvarligt, i synnerhet med tanke på att låtarna faktiskt är så pass dåliga att dem till slut, efter väldigt många lyssningar under lång tid, får fler röster för att folk har lyssnat in sig ordentligt på dem!
Och det gillas inte! Dålig stil SVT!

Lite gulliga nyheter annars: Slovenien valde sitt eurovisionbidrag i söndags; vinnare blev duon
Anzambel Roka Žlindere & Kalamari med låten "Narodno zabavni rock", som översatt till svenska heter "Populär folkrock". Vi får med andra ord se en blandning mellan HEAT och Orsa Spelmän, något som helt enkelt bara är gulligt... Ännu en anka till samlingen med andra ord!
Mycket nöje!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar